UW TUINSPECIALIST UIT ZONHOVEN

Thomas Erkens ontzorgt je optimaal

Tuinprojecten van
A tot Z

Bekijk onze realisaties
Geïllustreerd icoon dat Verhardingen voorstelt
Verhardingen

Maak het verschil in je tuin met perfect geplaatste verhardingen

Feilloos geplaatste opritten, tuinpaden en parkings in de juiste materialen geven je tuin net dat tikkeltje extra cachet. Van kasseien tot grindmatten en van (klei)klinkers tot eurodallen – wij hebben de expertise in huis om jouw verharding tiptop in orde te brengen.

Geïllustreerd icoon dat Terrassen voorstelt
Terrassen

Relaxen op je gloednieuwe terras van keramische tegels, natuursteen of hout

De kers op de taart van je mooie, groene tuin is ongetwijfeld je terras. Aperitief in de hand, BBQ aan en fijn gezelschap om je heen. Meer moet dat niet zijn. Daarom creëren we een aangename plek om te ont-moeten.

Geïllustreerd icoon dat Afsluitingen voorstelt
Afsluitingen

Kies de juiste afsluiting voor je tuin om je privacy te garanderen

Je tuin is een plek van jezelf en je gezin om je in terug te trekken en je onder te dompelen in de rust van de natuur. Privacy is daarbij cruciaal. Een omheining in hout of beton stelt je niet teleur. Of ga voor een draadafsluiting met groenblijvende haag voor extra groen in je tuin.

Geïllustreerd icoon dat Gazonaanleg voorstelt
Gazonaanleg

Laat gras zaaien of grasmatten leggen voor groener dan groen resultaat

Naast bomen, bloemen en andere planten is ook gras een onmisbare groene factor in je tuin. Bij Thomas Erkens zaaien we gras of plaatsen we grasmatten voor een onmiddellijk groen resultaat. Dankzij onze professionele aanleg creëren we een grasveld dat je tuin compleet maakt.

Geïllustreerd icoon dat Voorbereidende <br>grondwerken voorstelt
Voorbereidende
grondwerken

Dankzij ons machinepark voeren we voorbereidende grondwerken vlot uit

Voor we je nieuwe tuin aanleggen, moeten er voorbereidende grondwerken gebeuren. Denk aan het afbreken van je bestaande tuin en het afvoeren en bewerken van de grond. Een stevige klus die we met ons oerdegelijke machinepark steevast tot een goed einde brengen.

Geïllustreerd icoon dat Aanplanting voorstelt
Aanplanting

Reken op onze knowhow om je planten een mooie start te geven

Aanplanting is meer dan alleen plantjes planten. Het vraagt een uitgebreide kennis van meststoffen en ziektes. Alsook van welke planten veel of weinig zon en water nodig hebben. Dankzij de juiste aanpak krijgen je planten een duwtje in de rug om goed te groeien.

Geïllustreerd icoon dat Beregening voorstelt
Beregening

Verwen je planten en gras met voldoende water met behulp van beregening

Je gras en planten floreren als je ze verwent met voldoende water. Vervelend als je zelf altijd met de sproeier moet rondlopen. Kies in plaats daarvan voor beregening. Wij zorgen niet alleen voor de plaatsing, maar tekenen ook uit waar de irrigatie best komt, zodat elk stukje tuin voldoende water krijgt.

Geïllustreerd icoon dat Installatie <br>robotmaaier voorstelt
Installatie
robotmaaier

Verzorg je gras makkelijk tot in de puntjes met een robotmaaier

Zorg dragen voor je gras is eenvoudiger met een robotmaaier. Die verwijdert namelijk elke dag een paar millimeter van je gazon en laat het afgemaaide gras liggen. Mulchen noemen we dat. Sterker en dikker gras dat zichzelf bemest is het resultaat. Wij installeren je robotmaaier met de nodige expertise.

Samen je tuindroom realiseren?

Contacteer ons
Voortuin te Genk

Voortuin te Genk

Aanleg trapstuk te Diepenbeek

Aanleg trapstuk te Diepenbeek

Houten wand te Zonhoven

Houten wand te Zonhoven

Voortuin te Hasselt

Voortuin te Hasselt

“Een aanrader!”

Annelies

“Thomas en zijn jong, dynamisch team hebben een totaalproject voor ons uitgevoerd - grondwerken, beklinkering, irrigatie, verlichting, betonpaden, beplanting; alles van A tot Z. De communicatie was optimaal en Thomas was altijd bereikbaar. De nauwkeurige, professionele uitvoering resulteerde in een prachtig eindproduct. Een sterke aanrader!”

Tom

“Onze tuin volledig laten aanleggen door topteam Erkens. Harde werkers, perfectionistisch, stipt, vriendelijk...! Zeer tevreden van het resultaat. Deze mannen weten wat ze doen, en hoe het moet. Als ik meer dan 5 op 5 kon geven dan deed ik dat!”

Katleen