UW TUINSPECIALIST UIT ZONHOVEN

Hier worden tuindromen werkelijkheid

Maak van je tuin een
fijne plek

Ontdek onze diensten

Warm familiebedrijf creëert knappe tuinen

Geef je de aanleg van je tuin uit handen, dan verwacht je aan het einde van de rit pure kwaliteit. Toch is het ook mooi meegenomen als het proces zelf vlot en efficiënt verloopt. Met open communicatie en korte lijnen kom je al een heel eind. Het jonge, dynamische team van familiebedrijf Thomas Erkens weet van aanpakken. Volledige ontzorging voor elk tuintotaalproject, daar streven wij naar.

Thomas Erkens

Met zijn jarenlange ervaring heeft Thomas alles in huis om met je mee te denken. Zo creëren we samen de tuin waarin jij binnenkort stijlvol vrienden ontvangt of net helemaal tot rust komt.

Olivier Erkens

Zijn veelzijdigheid is zijn grootste troef. Olivier is namelijk van alle markten thuis wat tuinaanleg betreft. Bovendien steekt hij met een glimlach de handen uit de mouwen om je project te verwezenlijken.

Jonathan Erkens

Jonathan is een enthousiaste harde werker met een flinke dosis technische kennis die steevast de puntjes op de i zet. De laatste finishing touch voor oplevering neemt hij met plezier op zich.

Niels Claes

Voor Niels is niets te veel. Hij is de olie die de Thomas Erkens machine vlot laat draaien. Verder weet hij van aanpakken en geeft hij bij elk project het beste van zichzelf. Een mooie aanvulling op ons hechte team.

Elegante tuin waarin alles klopt? Wij realiseren het.

Vraag vrijblijvend offerte
Voortuin te Genk

Voortuin te Genk

Aanleg trapstuk te Diepenbeek

Aanleg trapstuk te Diepenbeek

Houten wand te Zonhoven

Houten wand te Zonhoven

Voortuin te Hasselt

Voortuin te Hasselt

“Een aanrader!”

Annelies

“Thomas en zijn jong, dynamisch team hebben een totaalproject voor ons uitgevoerd - grondwerken, beklinkering, irrigatie, verlichting, betonpaden, beplanting; alles van A tot Z. De communicatie was optimaal en Thomas was altijd bereikbaar. De nauwkeurige, professionele uitvoering resulteerde in een prachtig eindproduct. Een sterke aanrader!”

Tom

“Onze tuin volledig laten aanleggen door topteam Erkens. Harde werkers, perfectionistisch, stipt, vriendelijk...! Zeer tevreden van het resultaat. Deze mannen weten wat ze doen, en hoe het moet. Als ik meer dan 5 op 5 kon geven dan deed ik dat!”

Katleen